TELE SAĞLIK MERKEZİ, İLK YARDIM KADAR ÖNEMLİ!!!

   
      TELE SAĞLIK MERKEZİ, İLK YARDIM KADAR ÖNEMLİ!!!

       + 90 444 83 53

      Aralık 2006 tarihinde kurulan Tele Sağlık Merkezi, Başhekim, Hekim, ve iletişim görevlilerinden oluşan uzman bir kadrodur. Kurulduğu tarihten Mayıs 2007 tarihine kadar geçen sürede 24 saat kesintisiz olarak Atatürk havalimanında hizmet veren Tele Sağlık Merkezi, Mayıs 2007 tarihinde yeni yeri olan Karaköy'e taşınmıştır. Sağlık bakanlığı Türkiye hudut ve sahiller sağlık genel mudürlüğüne bağlı olarak görev yapan bu kurum 24 saat kesintisiz olarak uluslararası alanda deniz ve havayolu sektöründe sağlık yardımı sunmaktadır.

     Türk veya yabancı bayraklı deniz ve hava taşıtlarına yönelik uzaktan hizmet veren Tele Sağlık Merkezi, gelen her tür çağrı ve tıbbi kayıtları özel bir bilgisayar programında saklamakta ve takip etmektedir.

  
     Kimler çağrıda bulunabilir?

  •    Denizde veya havada seyir halinde olanlar.
  •    Hastalık veya sağlık ile ilgili uzaktan eğitim ve danışmanlık hizmeti almak isteyenler.
  •    Acil durumlarda tıbbi destek almak isteyenler.
    
     Tele Sağlık Merkezi, uzaktan tıbbi yardımın yanında uluslararası kurumlarla bağlantıya geçerek en yakın yardım ekibini size yönlendirmekte  ve diğer yardım kurumları ile irtibat içinde çalışarak tahliye organizasyonlarını uluslararası alanda da sağlamaktadır.

    Her türlü sağlık probleminizde 24 saat boyunca çağrı yapabileceğiniz Tele Sağlık Merkezi, biz denizciler için ilk yardım kadar önemli.

Tele Sağlık Merkezi Başhekimliği
Adres: Zuhuratbaba mah. Dr Tevfik Sağlam Cad. No 32 / Bakırköy/İSTANBUL
Tel: +90 444 83 53                                     E-Posta: info@telesaglik.gov.tr
Fax:+90(212) 583 29 49
    LÜTFEN... Gerek görmedikçe meşgul etmekten kaçınalım.

    15.11.2007 tarihinde yaşanmış bir olay.


    Sn Yetkililer,
    Çin denizinde seyir halinde olan M/V NEMTAŞ-1 gemimizde 15.11.2007 tarihinde hastalanan Usta gemici H S’nin acil durumuna müdahale ve çok kısa bir zaman içersinde yapılan tıbbi tavsiyeler ve hastanın helikopterle hastaneye transferi için gerekli koordinasyonun temini konusunda Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Tele sağlık birimi doktorları  ve Denizcilik Müsteşarlığı Ana Arama ve Kurtarma Merkezi çalışanlarına sonsuz şükranlarımızı sunmak isteriz.

Yorumlar

  1. Merhaba... Bu duyuru için teşekkürler, ancak telefonun başına 212 alan kodu gelmesi gerekiyor. Sanırım eksik girilmiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nihat bey. Teşekkür ediyorum düşüncenizden dolayı. Numarayı başinda alan kodu olmadan 444 83 53 olarak tuslayabilmektesiniz.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEYİR FENERLERİ, ŞEKİLLER VE SESLİ UYARI İŞARETLERİ

SEYİR YARDIMCILARI, KARDİNAL (YÖNLEÇ) ŞAMANDIRALAR

KAZAZEDEYİ SUDAN KURTARMA TEKNİKLERİ