Merhaba

Merhaba, öncelikle tūm denizci dostlara selamlar, denizcilik ve yelken hakkında paylaşımlarda bulunacağımız bu adreste, bilgi edinmek ve paylaşmak amacıyla gūzel zamanlar geçirmek dileğiyle.

Yorumlar

  1. hayırlı olsun.. sayfanızda..şayet Liman başkanlıkları ile SHOD un tahdit ve yasaklama (yeni) bildirilerini takip ediyorsanızı blgi verirmisiniz. Mesela Bodrum Bardakçı Koyu demirlemeğe yasak bölgemidir..Liman ağzı giriş şamandralarından çok uzak bölgede olsa bile...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, öncelikle teşekkür ederim.

    Bahsetmiş olduğunuz bölge 2008 yılında Bodrum liman başkanlığı tarafından demire yasak saha olarak ilan edilmiştir. karadan 200 metre açığa kadar demir atamıyorsunuz. Bu ilan günlük gezi ve su sporlarını kapsam dışında bırakıyor. yani teknenizle gidip yüzmek ve eğlenmek için demirleyebilirsiniz. konaklama yapmadıktan sonra sorun olmayacaktır. Demire yasak saha olmasının sebebi ise kıyıdaki tatil köyleri, oteller ve su sporlarında daha önceden yaşanmış kazalardır. Bu saha Bardakçı koyu ile Değirmen burnu arasındak sahil şeridini kapsamaktadır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEYİR FENERLERİ, ŞEKİLLER VE SESLİ UYARI İŞARETLERİ

SEYİR YARDIMCILARI, KARDİNAL (YÖNLEÇ) ŞAMANDIRALAR

KAZAZEDEYİ SUDAN KURTARMA TEKNİKLERİ